TRÄNING

GRUNDTRÄNING


Hos oss på Järna Karate Sanshinkan tränar barn från 7 år, ungdom och vuxna grundträning tillsammans.


Ett träningspass innehåller uppvärming kombinerat med lätt styrketräning, grundläggande katareträning samt kata. Grundövningarna som är slag, blockeringar och sparkar, utförs i grupp eller mot en kamrat beroende på vad man övar. Kator görs alltid i grupp. Vi skapar grupper där de som tränar är på samma nivå.


Ta med dig en vattenflaska och en handduk. När vi tränar är vi alltid barfota för att få grepp och kunna stå stadigt och inte halka. Alla som har graderat tränar i karatedräkt, "gi". En gi har god rörlighet är slitstark och tål att tvättas ofta och varmt för att hålla den ren. Glöm inte att hålla god hygien samt att smycken inte får bäras under träning. Vi rekommenderar inte långa naglar då detta kan skada både andra och dig själv.


Reler för hur man uppför sig i träningslokalen (dojo) finns här. Läs dem noga och respektera dem när du tränar.


Man är alltid välkommen att provträna hos oss, utan betalningstvång. Träningsdräkt (Gi) behövs inte vid provträning. 


Om du vill fortsätta efter provträning, kan vi hjälpa dig beställa träningsdräkt. Träningsavgiften behöver då betalas in samtidigt, försäkring ingår i terminsavgiften.


Mån 18:00 - 19:00

Lör 10:00 - 11:00

AVANCERAD TRÄNING


Den avancerade träningen rekommenderas för de som har gradering från grönt bälte. Vill du träna detta bör du även gå på grundträningen för att bli ordentligt uppvärmd samt förfina dina grundtekniker.


Träningspasset innehåller tillämpade grundtekniker, kata, bunkai samt kumite. 


Glöm inte att hålla god hygien samt att smycken inte får bäras under träning. Vi rekommenderar inte långa naglar då detta kan skada både andra och dig själv.


Mån 19:00 - 20:00

Tor 18:00 - 19:00

Lör 11:00 - 12:00

Terminsavgiften är 650kr/per person,

och löper från jan-jun och aug-dec.

Vi tränar i Mariaskolans gymnastiksal,

Hjulåkersvägen 1, 153 32, Järna.